Healing Help    

Anbefalinger og omtale

Jeg har flere gange haft stort udbytte af Paul Bridgwaters healing, bl.a. da jeg tidligere havde gener med "knuder" på stemmebåndet. I mit arbejde som lærer var det et stort problem for mig at have problemer med stemmen. Healingen fjernede smerterne og fungerede perfekt i kombination med mine besøg hos en talepædagog. Udover at fjerne smerterne, virkede healingen afslappende og gav mig energi. Min normale skepsis overfor alternativ behandling blev her gjort til skamme.

Susanne Rydahl-Torp, cand. mag.

Det er sjældent, man anbefaler noget, man ikke forstår, men det gør jeg gerne med healing ved Paul Bridgwater. Her er det hænderne, der "taler" et sprog, som kun kroppen forstår. Paul Bridgwater har en både jordnær og åndelig tilgang til healing, som virker betryggende og professionel. Det bliver aldrig langhåret og tænkt. Resultaterne taler for sig selv, når man mærker reaktionerne i kroppen.

Lars Bugge, forfatter

Min krop nærmest svæver ud af klinik-døren, jeg er let om hjertet og har vat i kroppen...De næste par dage er jeg stadig meget afslappet, og myoserne imellem skulderbladene har ikke ladet høre fra sig siden. Jeg er positivt overrasket over, hvor godt et trip man kan få på den varme luft!

Katja Maria Salomonsen, journalist, artikel i BT d. 29/6-08

Paul Bridgwater er en af de bedste healere jeg kender, med overbevisende resultater der taler for sig selv. De varmeste anbefalinger.

Helle Hewau, cand. psyk.

Omtale i Kristeligt Dagblad